Jdi na obsah Jdi na menu
 


Časopis POJĎ SI HRÁT!

12. 11. 2007

Milí příznivci časopisu Pojď si hrát!

S velikou lítostí Vám musím oznámit, že časopis byl dne 23.6.2010 zrušen nakladatelstvím Mladá fronta, které se stalo jeho novým vlastníkem a nehodlá v něm pokračovat, ačkoli tento časopis neměl ve své podobě na českém trhu obdoby. Všichni, kteří jsme se na něm podíleli, jsme přišli o práci, kterou jsme dělali opravdu s láskou a plným nasazením. Pro vzpomínku na tento časopis, který mělo rádo tolik dětí, zde nechávám původní článek ještě z dob jeho existence.

Všichni, kteří se chcete vyjádřit k jeho zániku a pomoci ho navrátit zpět, ozvěte se nám, jsme na facebooku zde:

CHCEME ZPÁTKY POJĎ SI HRÁT!

 

ELIŠKA, VÍTEK A ČENIŠKAJe tu jeden bezvadný časopis pro malé děti, který se jmenuje "Pojď si hrát" .

Časopis vydává Computer Press Brno a první číslo vyšlo v listopadu 2007. Spolu s týmem redaktorek, ilustrátorů, grafiků, a všech, kteří se starají o to, aby to bylo to pravé pro mrňátka, mám možnost se tohoto veselého a hravého projektu také účastnit. Má práce spočívá ve vytvoření hlavních postaviček, které jsou pro děti něčím jako průvodci celým časopisem, nerozlučnými kamarády.

ŘÁD MLSNÉ ČENIŠKY

 

Takže na světě jsou moje tři "děti"! Děti v uvozovkách, protože jsou to holčička Eliška, chlapec Vítek a to třetí dítě je celé huňaté a chlupaté a je to "pejska" Čeniška:-). A tito kamarádi si směle vykračují do dětského světa...moc bych chtěla, aby dětem přinesli jen samou radost a legraci a aby je děti měly hodně rády:-)

Pravidelně každý měsíc ilustruji časopis Pojď si hrát . Pro časopis ilustruji všechny jeho obálky, herní dvoustrany, texty mého spoluautora Miloše Kratochvíla, všechny zadní KOMIXY a všechny ilustrace ústředních postaviček Elišky, Vítka a Čenišky.....

Takže na shledanou každý měsíc s Eliškou, Vítkem a Čeniškou!

.

Pro prohlížení ilustrací z časopisu si klikněte na následující obrázek. Otevře se vám rozcestník, kde si můžete vybrat hned ze tří galerií ilustrací pro časopis: komiksy, ilustrace k textům Miloše Kratochvíla, anebo ostatní ilustrace (dvoustrany, úvodníky, obálky a další)

galerie ilustrací - rozcestník

.

vstup přímo na stránky časopisu ZDE

.

 

KNIHA NÁVŠTĚV

.

prohlížíte stránku ILUSTRACE MARKÉTA VYDROVÁ

-časopis POJĎ SI HRÁT s Eliškou, Vítkem a Čeniškou!-