Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŘÍJEN 2009

27. 10. 2009

ŘÍJEN 2009

5.10.2009

Prožila jsem náááááádherný víkend a přála bych si, aby každý mohl zažít tak milé setkání a TOLIK sdílené a společné radosti, jako jsem zažila já na návštěvě u mého milého spoluklauna Miloše Kratochvíla a kde si důvod k radosti našli i všichni členové našich rodin!  Bylo to tak hezké a tak krátké!

25.10.2009

Dnes jsem dokončila ilustrace do časopisu Pojď si hrát, takže číslo o staršidlech bude brzo na světě. Těšte se na jeden "koprodukční obrázek"  a také velkou dětskou stolní hru se "strašným" námětem:-)

27.10.2009

Náš dům prošel rekonstrukcí a právě místo na papíry maluji po zdech. Ale baví mě to a těším se, až konečně po tom všem UKLIDÍM:-)

Dělám si drobné radosti...po večerech pracuji na svých věcech... anebo, jako dnes (KONEČNĚ!!!), se také věnuji úpravě našich stránek. Takže se můžete ode dneška dočíst, co a jak můj milý spoluklaun vyveršoval pro děti

Doufám, že Vám nebude příliš překážet má nepříliš jednotná grafická úprava písma. Omlouvám se za technickou chybu v administrativě, která způsobuje vadné formátování....

.

.

kliknutím na logo můžete bezpečně bez rizika zavirování otevřít naše maličké OZVUČENÉ video

spoluklauni: ZDE MŮŽETE BEZPEČNĚ OTEVŘÍT VIDEO

.

galerie Cesta za malým princom ZDE 

 galerie Strašibrachů TUDY 

nejnovější události ZDE 

.

prohlížíte stránku ILUSTRACE MARKÉTA VYDROVÁ

deník ilustrátorky - říjen 2009