Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁVŠTĚVNÍ KNIHA

heart

děkuji Vám, že jste přišli, budu moc ráda, když mi napíšete....

Milí návštěvníci, zde můžete dle vlastního uvážení vložit komentář. Prosím, abyste se zaměřili jen na komentáře týkající se obsahu těchto stránek a vyjádření se k němu, nebo na případné dotazy, související s mou prací a osobou. Jakékoli reklamní či neslušné komentáře budou aministrátorem odstraněny.

Chcete-li, abych Vám odpověděla e-mailem, uveďte prosím Vaši mailovou adresu přímo do komentáře. Nebo to zkuste přes kontakty v levém menu..smiley

Pokud chcete vědět, zda jsem na Váš komentář odpověděla do knihy návštěv, občas do ní raději sami od sebe nakoukněte, protože pro Vás systém neumožňuje upozornění na mail, že Vám přišla odpověď. Já upozornění na Váš komentář dostanu.

Systém zde neumožní ani vložení aktivního odkazu, takže každý případný vložený odkaz si pro prohlédnutí musíte zkopírovat a otevřít na nové stránce. Ale to zvládnete smiley

Děkuji za pochopení i za Váš příspěvek

smiley

You can add your comment here. Thank You very much.

kiha návštěv - Markéta Vydrová

 

 nyní prohlížíte stránku:  ILUSTRACE MARKÉTA VYDROVÁ

KNIHA NÁVŠTĚV

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: ...poklona...

(Markéta, 20. 10. 2010 11:37)

Já Vám velice děkuji za milou poklonu, ta práce mě bavila:-) Pokud máte rád černobílé, můžete se potěšit i tady: https://ilustrace-marketa-vydrova.estranky.cz/fotoalbum/dobrodruzstvi-billa-madlafouska/
hezký den!
Markéta

Pojď si hrát

(Blanka Jandová, 12. 9. 2010 13:56)

Dobrý den,
prožila jsem úplně stejné zklamání jako mnoho dalších lidí - hledala jsem na internetu mé oblíbené sourozenecké předplatné časopisu Pojď si hrát a s velkým zklamáním čtu o jeho zrušení! Byl úžasně komplexní, měl plno tvořivých nápadů, proti Sluníčku mi připadal ucelenější, propracovanější, mnohem více kreativní. A pro trošku starší děti než Sluníčko. Teď mi kluci dorostli do naprosto ideálního věku, kdy bychom využili úplně všechny úkoly a on je zrušen!!! Opravdu jsem hodně zklamaná z jednání Mladé Fronty, asi krize zasáhla i oblast vydávání dětských časopisů??? Jinak si to neumím vysvětlit. Chtěla jsem se zeptat, zda je ještě možné někde získat alespoň stará čísla - zpětně lituju, že jsem si nekoupila úplně všechnym vím, že tato možnost zakoupení starých čísel byla.
Děkuji Za odpověď.
Blanka Jandová

Re: Pojď si hrát

(Markéta, 14. 9. 2010 9:06)

Milá paní Jandová!
Je nám všem líto, že jste Vy, naši příznivci, museli zažít takovéto zklamání. Starší čísla se bohužel formou koupi sehnat nedají, ale v MF přislíbili, že zpřístupní stránky, kde se dají všechna starší čísla vytisknout z PDF bez omezení. Tak všichni doufáme, že to bude brzy a pokud bych se něco o zpřístupnění dozvěděla, s největší pravděpodobností tuto informaci uveřejním na našich facebookových stránkách zde: http://www.facebook.com/pages/Chceme-zpatky-casopis-Pojd-si-hrat/146778388665573, nebo na těchto stránkách: http://www.pojd-si-hrat.estranky.cz/. Obojí jsou komunikačním nástrojem příznivců PSH. Pokud byste si přála být informovaná mailem, pošlete mi svou adresu na některou z adres, krterou mám v kontaktech na těchto stránkách. Přeji Vám hezký den a díky za hezká slova o PSH.
Markéta Vydrová

RE: Pojď si hrát

(Markéta, 28. 7. 2010 10:37)

Milá paní Marková!
Děkujeme velice za podporu!
Zatím je vše tak, že paní šéfradaktorka je nemocná a musí se zotavit, přesto se snažíme nějakým způsobem hledat cesty, jak znovuoživit časopis, máme spousty velmi nadšených příznivců, kteří nám ochotně nabízejí svou pomoc a věřím, že časem se to snad posune i někam dál - k nějakým konkrétním výsledkům, ale je to ještě běh na dlouhou trať. Pokud máte zájem o jakékoli informace v případě obnovení, nebo vzniku nového časopisu, pošlete mi prosím mailem svou mailovou adresu. Mou adresu najdete v kontaktech v levém menu....
Ještě jednou díky za vaše povzbudivá slova!
Markéta Vydrová

Pojď si hrát

(Aneta Markova, 27. 7. 2010 12:23)

Před prázdninami jsme s rodinou objevili Váš časopis Pojď si hrát a byli jsme nadšení z roztomilých a legračních obrázků a vtipného obsahu. Okamžitě jsme se rozhodli, že si takovou perlu předplatíme - a tu čteme, že jste byli nakladatelstvím zrušeni! Moc nás to mrzí, kvůli Vám i kvůli nám, přišli jsme o možnost si s Vámi hrát, kterou jsme ani nestihli pořádně využít! Pokud se rozhodnete bavit děti i jejich rodiče formou časopisu třeba u jiného nakladatele, rádi si na takový časopis třeba i připlatíme a budeme se těšit.
Zatím Vám přejeme, aby Vás práce těšila a dařila se.
Nashledanou! Aneta

Strašibraši...

(Hana Záděrová, 9. 3. 2010 20:16)

Milá paní Vydrová, už jsem měla tu čest si prohlédnout Strašibrachy v knihkupectví a musím říct, že se mi moc líbí jak obálka, tak zpracování a obrázky, super. Přeji mnoho energie a nápady, aby Vám nikdy nedošly. Přeji krásné dny. Hanka

pre pani marketu

(monika, 12. 2. 2010 9:51)

dobry den,

nedavno sme si z kniznice pozicali knihu ZLOBILKY - okrem nazvu nas zaujali smaozrejme ilustracie! musim povedat, ze ich ocenil moj takmer 3-rocny syn a hned si medzi zlobilkami vybral dievcatko, ktore sa mu paci a jednotlive pribehy si vyberal hlavne podla obrazkov :)
tak som trochu prezerala google, zistila som, ze zlobilky vysli aj v slovencine a kedze ponechali vase ilustracie, kupime si ich (a asi nielen nam)!
no a dostala som sa aj k vasim strankam a musim povedat, ze inspirujuce su nielen vase prace, ale aj pristup. stavaju sa z nas vasi fandovia. dakujeme za obrazky a prajeme vela dobrych nametov a pohodu pri tvorbe!

***pro pana Mirka Vomáčku

(Markéta Vydrová, 31. 12. 2009 17:40)

Děkujeme za hezké přání! A já Vám přeji, aby se vám dařilo na každém kroku, Vaše kreativita vzkvétala a stále Vás těšil život...no a to zdraví samozřejmě taky:-)
A děkuji za hezká slova, od tak vynikajícího výtvarníka, jako jste Vy, mě těší dvojnásob!

Přání ;)*

(Vomi - Miroslav Vomáčka, 31. 12. 2009 17:07)

Dovolte, abych Vám touto cestou popřál mnoho štěstí a zdravíčka a pro vás malířku k tomu mnoho inspirativních nápadů do další tvorby. Malujete obdivuhodně

***pro slečnu Záděrovou

(Markéta, 20. 12. 2009 19:54)

Milá slečno Záděrová!
ani nevíte, jak moc mě těší Vaše pěkné vyjádření o obálce a textech i ilustracích. I pan Kratochvíl bude určitě moc potěšen za tak hezké hodnocení! Také Vám za oba děkuji za Vše neochvějné fandovství! Obálka prošla velkým soubojem s "těmi nahoře" a tak jsem šťastná, že se Vám líbí v té podobě, jakou nakonec dostala. Přestože je výsledkem částečného kompromisu, i tak, díky Bohu za to, že je to tak, jak to je:-)
Mějte se krásně a ještě jednou upřímné díky!
Markéta Vydrová

Strašibraši

(Hana Záděrová, 20. 12. 2009 18:49)

Milá paní Vydrová,
nedá mi to a musím velmi pochválit obálku Strašibrachů. Je moc pěkná, vkusná a nápaditá. Jelikož jsem obdivovatelka všech ilustrací pro tuto knihu a textu, který pan Kratochvíl napsal, musela jsem Vám to sdělit:). Přeji mnoho krásných nápadů a mnoho krásných knih, které budete ilustrovat. S pozdravem Hana Záděrová

***pro slečnu Záděrovou

(markéta, 24. 7. 2009 9:53)

Milá slečno Záděrová, děkuji moc za Vaše návštěvy, děkuji za Vaši pochvalu a děkuji za Vaše těšení se na Strašibrachy. I bez ilustrací jsou Strašibraši velmi hladiví, bezvadní a veselí a já si přicházím za nimi pro duševní pomazlení každý den. Velmi mi na nich záleží, pan Kratochvíl je skvěle napsal a tak je to pro mě opravdu velmi zavazující, abych to kouzlo v nich nezabila, ale podtrhla a rozvinula.
Až budou na světě, máte u mě jeden autoráček:-)
Pokud budete mít chuť, pan Kratochvíl o knížce moc hezky píše. Jeho povídání nejsnadněji najdete, když si rozkliknete v levém menu rubriku "Na čem zrovna pracuji" a v ní pak kliknete na obrázek věže.
Mějte se báječně, přeji Vám radostné a slunečné léto a ještě jednou díky!
Markéta Vydrová
P.S.: Natálka už se na Vás těší a neskutečně. Denně od ní slyším: paní učitelka se za námi zastaví, uvidím se v Telči s paní učitelkou! Upřímně Vás to naše dítě zbožňuje!:-) Jak Vás za tu dobu znám, úplně ji chápu.....

Obrázky, které pohladí na duši...

(Hana Záděrová, 24. 7. 2009 9:14)

Milá paní Vydrová,
velmi obdivuji Vaše krásné a originální ilustrace. Už se těším na Srašibrachy, které si s chutí přečtu a budu žasnout nad Vašimi obrázky.
Přeji Vám krásné léto a mnoho vtipných nápadů.
S pozdravem Hana Záděrová

Báječný oddych

(Pavel Kovář (Tulipánek), 3. 7. 2009 12:15)

...a pokaždé tu najdu něco nového, proto odcházím s pohodovou náladičkou a přeji hlavně hodně času a inspirace pro tak skvělou tvorbu....

***pro Lubu!!!

(markéta, 22. 6. 2009 17:04)

LUBO AHOJ!!!!
Kde jsi byl celou dobu a jak jsi mě vyštrachal? Ráda Tě čtu a velmi děkuji za neuvěřitelně milé a pozitivní hodnocení. A dík, žes ve mě věřil:-)Mail mám v kontaktech, tak doufám, že se ozveš! Tříďas by vyletěl z kůže, kdyby věděl, že zrovna matiku...víme proč:-)Prosímtě ozvi se!!! A jestli jsi v Praze, přijď zítra na křest knížky! Je to v aktualitách!
Ahoj, Markéta...jinak UFO

Od fanouška z první linie

(Luba, 22. 6. 2009 16:36)

Buď pozdravena, Markéto!
Zdá se, že spěješ k osobitému výrazu a nezaměnitelnosti. Tvůj nápad se stínovými ilustracemi k Malému bílému koníčkovi je vynikající. Tvá kreativita pak obdivuhodná.
Jsem Tvým fanouškem už od gymplu. Vždy jsem věděl, že jsi výjimečná, zajímavá, hravá, že máš mnoho barev a vůní, a že je v Tobě mnoho poetiky s jinotajnými zákoutími i jasné přímočarosti, jako je tomu u Tvých obrázků.
Rád bych věděl, jak se náš poťouchlý tříďas Bohouš tváří na to, že teď ilustruješ učebnice :))))
Zdraví Luba ...

***pro Hanku

(Markéta, 20. 6. 2009 19:37)

Také doufám, že bude hezká:-) Ona už moc hezká je svým skvělým textem. Teď ještě abych to nezkazila:-)Děkuji Vám za pěkná slova.

Zdraví
Markéta

strašibraši

(hanka, 19. 6. 2009 20:55)

vaše obrázky ke strašibrachům jsou krásné. těším se na knížku. doufám, že bude hezká!
hanka

***pro MIKa

(Markéta, 15. 6. 2009 22:13)

Ze srdce děkuji a velmi si vážím vašich slov a uznání.
M.

Dík a potlesk!

(Mik, 15. 6. 2009 20:22)

Veliké díky a potlesk za nově zařazené kouzelné postavičky v Postavičkárně! Jste čím dál lepší a Vaše barvy jsou nádherně jemné. Děkuji Vám za všechny pravidelné návštěvníky Vašich stránek!
S úctou Mik