Jdi na obsah Jdi na menu
 


KVĚTEN 2009 - 1.ČÁST

16. 5. 2009

1. 5. 2009:

Celý den jsem přemýšlela a psala. Pokud to psaní zdárně zvládnu, snad o tom napsaném jednou řeknu víc. Teď jen to, že společnost mi dělal Skřítek.-)

2. 5. 2009:

Celý den jsem přemýšlela a opravovala napsané.

3. - 4. 5. 2009:

I dnes jsem celý den přemýšlela a vracela se k napsanému. Navíc dnes v noci (před chvílí) jsem si udělala radost a založila úplně novou rubriku. Čtěte ZDE, co mě těší.

4. 5. 2009:

Dnes je na řadě Správná parta III.díl. Začnu skicovat. Stále se vracím k napsanému a myslím, že už nevím, co změnit. Snad bych to tak nechala:-)?

4. 5. 2009:

Skicuji správnou partu III. Skřítek spí a nechce se mu vstávat. Dodělávám nějaké grafické prvky do Etikety a komunikuji s paní grafičkou z MF, čímž vše dostalo spád. Je báječná a kreativní a to mě těší. Co se týče ostatního, není mi do skoku:-), spíš do plazu.

7. 5. 2009:

Dnes je mi báječně:-) a děkuji za to svému čaroději! Pokračuji ve skicování správné party, dál ladím Etiketu a balím tašky k odjezdu na víkend. A raduji se!!!

10. 5. 2009:

Tak jsem si zaskicovala v přírodě a má to hodně do sebe:-) Jsem spokojená, "odpočatá", dobře naladěná a úplně vyřízená z neustálých táboráků, zpěvu, apod....Doporučuji všem, co už nemají žádnou energii. Objeví jí ještě 70 %...:-)

11. 5. 2009:

Skicuji Partu, píšu nadpisy do Etikety a do Divadla v parku a také jsem si po dlouhé době zabatikovala (jen trošku černobíle:-)

12. 5. 2009:

Po volnějším tempu opět šílený kolotoč. Každý, kdo něco potřebuje, se mi ozval v tomto týdnu. Prší. 

Trošku aktualit nezaškodí, proto pro vás, kteří navštěvujete Svět knihy v Praze, nebo prostě milujete autogramiády, je tady malé nové informační okýnko

13. 5. 2009:

Celý den jsem malovala a zpracovávala texty pro Draka je lepší pozdravit. S paní grafičkou je výborná spolupráce, vše klape. Pokud se kniha vydaří podle našich představ, mohli bychom z ní mít radost všichni a velikou. Do knih pana Kratochvíla přidány nové kousky a také aktualizována jeho bibliografie. Průběžně skicuji Správnou partu a chystám se na výtvarnou dílnu s Albatrosem. Můj chlapeček má od včerejška 16 let. Těším se na pátek, protože v pátek budu mít radost:-)

Takto a podobně budou vypadat názvy pohádek:

ilustrace markéta vydrová

15. 5. 2009:

Pátek byl báječný!!! Zažila jsem krásné setkání se svým spoluklaunem Milošem Kratochvílem. (U mě se dochovala bohužel jediná fotografie, takže pokud bude mít v zásobě nějakou pan Kratochvíl, doplním:-)

MY

.

Také se pěkně vydařila výtvarná dílna v Albatrosu, která byla v pátek dopoledne tamtéž. Galerie ZDE

16. 5. 2009:

...jsme měli s panem spisovatelem Zdeňkem Šmídem, autotem Proč bychom se netopili a dalších autogramiádu na Světě knihy v Praze, ve stánku nakladatelství Olympia. Kliknutím na fotografii níže vstoupíte do galerie

fotogalerie z autogramiády Zdeňka Šmída a Markéty Vydrové

nejnovější události ZDE

.

prohlížíte stránku ILUSTRACE MARKÉTA VYDROVÁ

deník ilustrátorky - květen 2009 - 1.část